La millor informació del ValènciaCF en valencià

Benjamin Sesko, davanter del Salzburg, va estar a prova en el València CF
,

Benjamin Sesko, davanter del Salzburg, va estar a prova en el València CF

COMPARTIR
728-90

El Sevilla va empatar davant el RB Salzburg en la primera jornada de la fase de grups de la Champions League. Una de les actuacions més destacades del dia ha sigut el davanter Benjamin Sesko. El jugador nascut en Eslovènia ha fet un gran partit i amb només díhuit anys té un gran futur per davant.

Benjamin Sesko podria haver jugat en el València

Segons ha informat el periodista valencià Carlos Bosch al seu canal de Twitch, Benjamin Sesko va estar a prova en el juvenil del València. Açò es va produir en l’etapa en la qual Mateu Alemany i Pablo Longoria eren importants dins de l’estructura del club.

Segons ha afegit Carlos Bosch, la raó per la qual Benjamin Sesko no va fitxar pel València CF era per la quantitat que demanaven pel futbolista: entre un milió i un milió i mig d’euros. Ara mateix, Benjamin Sesko és una de les peces fonamentals del RB Salzburg.

RB Salzburg, un equip que fomenta el talent jove

El club austríac és un expert en fitxar talent jove i després poder vendre’l per un preu molt elevat. Per exemple, durant els últims anys, el RB Salzburg ha tingut futbolistes com Earling Haaland o Dominik Szoboszlai. Si el València haguera pagat en eixe moment la quantitat demandada per Sesko, ara tindria un davanter amb una projecció de futur magnífica. No obstant això, és veritat que la quantitat que es demanava per un juvenil era molt elevada.

Durant les pròximes jornades de la Champions League haurem d’observar a Benjamin Sesko per a comprovar quin marge de futur té el jove futbolista d’Eslovènia. De moment, el Sevilla ja ha vist del que és capaç el davanter del Salzburg, el qual va poder fitxar pel València CF fa dos anys.