Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Baraja no podrà comptar amb Yaremchuk i Amallah per a preparar el pròxim partit

Per Sergio Botella · 04 Septembre, 2023

El València té per davant quasi dues setmanes per a preparar el pròxim partit davant l’Atlètico de Madrid. A causa dels partits de seleccions, no hi haurà lliga aquest cap de setmana i això permetrà a l’entrenador tindre una major preparació per al partit. En canvi, aquesta preparació estarà condicionada al no poder comptar amb els internacionals.

Dins d’aquest grup d’internacions, hi ha dues que són baixes sensibles per a aquesta preparació: Amallah i Yaremchuk. Els dos jugadors no tornaran a València fins al dia 13 de setembre, a només 3 dies del partit davant l’Atlètico de Madrid.

En el cas del marroquí, ja va disputar els seus primers minuts amb la camiseta del València i ha pogut tindre diverses sessions d’entrenament amb els seus companys. Per tant, la seua adaptació sembla més pròxima.

Amb l’ucraïnés Yaremchuk és diferent. El davanter encara no ha completat cap entrenament amb el València i ara es va amb la seua selecció. Possiblement, arribarà al partit amb tres entrenaments, la qual cosa dificultarà la seua participació en ell al no estar encara adaptat als automatismes de Rubén Baraja.

El nou fitxatge del València jugarà els seus compromisos amb la selecció d’Ucraïna els dies 9 i 12 de setembre de cara la classificació per a l’Eurocopa 2024.