ACTUALITAT  

Baraja explica l’onze titular contra l’Almeria

Per Alejandro Fernandez · 23 Septembre, 2023

L’entrenador del València, Rubén Baraja, ha passat pels micròfons de Movistar + LaLiga TV abans del partit contra l’Almeria i ha parlat sobre l’alineació de l’equip, la importància de l’anímic al futbol, de la solidesa de l’equip i de Javi Guerra.

MATEIX ONCE INICIAL QUE L’ÚLTIM PARTIT, MENYS SERGI CANÓS

Nosaltres tenim altres possibilitats però jo crec l’important després de la bona actuació de l’altre dia és donar-li continuïtat al mateix equip, l’únic que no està és Sergi Canós per lesió i entra Diego López i tractar de tornar a repetir l’actuació de l’altre dia quant a intensitat i quant al que demana el partit perquè sabem que serà un partit molt exigent contra un gran rival que des del meu punt de vista té menys punts dels que mereix. Ells tenen necessitat i nosaltres hem d’afrontar-ho de la mateixa manera.

IMPORTÀNCIA DE L’ANÍMIC

L’aspecte en el futbol hui dia és fonamental, l’Almeria és el quart equip que més remata de la lliga, generen ocasions, la qual cosa passa que aqueix encert en el moment just del partit no els ha fet aconseguir més punts, però és un equip que ens complicarà molt hui i hem d’estar molt concentrats i fer un bon partit en funció del que el rival t’exigirà, que serà molt.

SOLIDESA DE L’EQUIP

Nosaltres hem de ser forts en totes les facetes de l’equip. Perquè hui dia per a competir si hi ha un aspecte en el qual no eres fort qualsevol equip et pot fer mal i et tornes vulnerable. Treballem molt la consistència de l’equip i la solidesa, ja que a la llarga et dona punts. Els jugadors ho han entés.

JAVI GUERRA

Javi Guerra és un xic que l’any passat va tindre una irrupció molt enorme. Enguany ha començat en molt bona dinàmica i el repte per a mi i també per a ell és el repetir actuacions, que això no és flor d’un dia, sinó continu en el treball, en el teu rendiment i a veure si aconseguim que el tinga aqueix rendiment estable i donar-li valor al treball del jugador.Hola