Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Baraja augmenta a 5 la llista dels jugadors que vol fora

Per Blanquinegres · 10 Juny, 2023

Les versions oficials apunten a la bona sintonia entre Rubén Baraja i els executius del València CF a l’hora de negociar la continuïtat del val·lisoletà al València CF. Totes dos parts han començat a esbossar el València CF que ve. Uns marcant directrius i altres realitzant peticions per a evitar un suplici com el que s’ha produït en la recentment acabada temporada.

Per part de l’entrenador hi ha una idea clara sobre la composició del vestuari. Per actitud i/o per rendiment hi ha futbolistes que a Baraja no li entren en el seu disseny d’equip, i hi ha dos assenyalats especialment en eixe sentit: Edinson Cavani i Samu Castillejo, tal com ha informat Plaza Deportiva.

No obstant això, eixa informació que comptàvem el passat 8 de juny ara encara és més fort perquè Baraja ha inclòs a més jugadors en eixa llista. A més de Cavani i Castillejo, el tècnic tampoc comptarà amb Hugo Duro, Cömert i Marcos André, tal com ha informat el periodista Pedro Morata

Eixos noms estan sobre la taula en la negociació que Baraja i el València CF estan mantenint per a la continuïtat del val·lisoletà en la banqueta. El Pipo aspira a un ambient de treball diametralment oposat del qual s’ha trobat en la recentment acabada campanya. 

El club no s’ha mostrat reticent a donar eixida a eixos jugadors encara que no són perfils senzills. Cap té amortitzacions elevades el problema és que al llarg d’aquesta temporada han perdut la major part del valor de mercat que tenen per tant és una tasca difícil que algun club vulga fer-se càrrec de la seua fitxa, i ja no parlem de pagar  pel traspàs.

A més, el club tindria poc marge per a fitxar futbolistes d’un millor nivell. El tècnic entén que no es podrà complir tota la seua llista de desitjos, però la seua voluntat ja ha sigut comunicada al club de Mestalla.

TOT el mercat de fitxatges en el teu whatsapp

Vols conéixer de manera instantània tots els moviments del mercat de fitxatges? Blanquinegres t’ho posa fàcil. Envia un whatsapp al nostre telèfon (644 06 08 88) i t’enviarem totes les novetats importants del mercat de fitxatges del València C.F