ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza la derrota contra l’Atlètic de Madrid

Per Blanquinegres · 28 Gener, 2024

Rubén Baraja ha parlat en sala de premsa i ha analitzat la derrota que ha patit el València en el Metropolitano contra l’Atlètic de Madrid. Després d’una bona dinàmica en lliga, el València no va tindre la intensitat necessària per a competir el partit a Simeone. Baraja ha explicat que el partit ha de servir com una derrota “últil” per a continuar creixent, però ha sigut molt crític amb el rendiment dels jugadors en la nit de hui en el Metropolità.

Primera part: Hui la primera part ha sigut una anècdota marxar-nos 1-0. Hem fet un pas cap avant i ja no t’ha donat. S’ha complicat molt”

El motiu del rendiment: “He d’analitzar bé el que ha ocorregut. Una de les coses de les quals més parlem és de l’inici. Han tingut diverses ocasions ells i quan podíem tancar la primera part amb 0-0, han marcat i no ens hem ficat en el partit”

Derrota útil: “Hui ha de ser una derrota útil. Si no fem les coses bé, no podrem competir”

Dinàmica: “Sempre cal tractar d’aprofitar la dinàmica. Les coses no han eixit des d’un inici. Hi ha dos maneres de prendre’t una derrota”

Comoditat:Aquests jugadors joves han de saber el que és el pes de la camiseta. No podem entrar en comoditat i autocomplaença. Principalment m’importa més com són les derrotes”

Peter Federico:No em consta, no tinc informació de moment sobre aquest tema”

Paper de l’entrenador: A l’entrenador també caldria haver-lo canviat. M’ha molestat com hem competit la primera part. Quan vens de dubtes… Hui havíem de ser ambiciosos i competir”

Descans: “En el descans els he dit que anaven a continuar jugant els mateixos a veure si podíem canviar-lo. Però malgrat el pas cap avant, no hem sigut capaços de canviar-lo”

Magnitud de la derrota: No li la magnitud que li doneu a una derrota per a considerar-ho garrotada. Hui perdre ací entra dins del que pot passar. No m’ha agradat la forma i cal ser crítics”