+  FITXATGES  

Bakkali apunta al València CF

Per Blanquinegres · 23 Juny, 2015

Zakaria Bakkali continua desflorant la margarida per tal de donar a conèixer la seua nova destinació. El jugador, fa unes setmanes, apuntava que ell mateix confirmaria el seu nou Club, però esta afirmació ha quedat caduca ja que el belga amb origen marroquí encara no ho ha fet públic el seu nou destí.

Tot feia preveure que el jugador marxaria cap al projecte Champions del Sevilla. De fet, el club hispalense havia lluitat i treballat de forma ràpida per tal d’incorporar a una de les moltes perles que el futbol belga ha donat al futbol. Finalment esta possibilitat ha quedat congelada amb el pas del temps. Recordar que el Sevilla FC ha tancat la renovació de Reyes, la nova incorporació de Kakuta i a hores d’ara estaria més interessat en altres opcions com pot ser Konoplyanka. D’esta forma, Jorge Mendes, el seu representant, podria tornar a posar al camí de Bakkali, el VCF, que podria acabar de ser la seua destinació final i com segons s’apunta, este culebró podria vore el final entre esta setmana o la pròxima amb el jugador, com dèiem, sent blanquinegre.

De tancar-se este operació cal recordar que el jugador podria marxar cedit per tal de poder-li garantir minuts de qualitat per poder créixer i mostrar la seua vàlua per córrer al jardí de Mestalla. Equips interessat en està opció, hi han.

Finalment, esta operació podria acabar fructificant tot i els informes desfavorables que existeixen al voltant del jugador. Els informes detallats de la secretaria tècnica, parlen d’un fort caràcter que caldria curar per tal d’encaixar a les meravelles, dins del trencaclosques parsimoniós que conforma l’actual vestidor valencianista.