Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baixa confirmada per al partit enfront de l’Almeria

Per Alex Alfaro · 22 Gener, 2023

El València juga en 24 hores un dels partits més importants de tota la temporada, i no és un tòpic periodístic sinó que és una afirmació reconegut per el propi Gennaro Gattuso en roda de premsa. A falta de que es tanque la  jornada, el València acaba el diumenge a únicament dos punts dels llocs de descens, és a dir, a menys d’un partit de les posicions que t’envien directament a segona divisió.

Per a això, la infermeria comença a donar bones notícies en una setmana carregada de baixes. Sense anar més lluny, Diakhaby ja està al 100% i serà un els noms de la convocatòria que demà coneixerem. Mentrestant, Samu Castillejo és dubte fins a última hora. Ahir i hui s’ha entrenat amb l’equip però això és una cosa i una altra molt diferent és disputar un partit al més alt nivell. Més amb la Copa molt prop (pròxim dijous 20:00) i la possibilitat d’allargar els temps de recuperació amb alguna mala acció.

Per això, més enllà de Jaume Domenech que no té fitxa federativa, l’única baixa serà Thierry Rendall que no ha pogut véncer a les molèsties en els quádriceps i haurà de quedar-se en la graderia demà en una nit que segur que serà freda respecte a la temperatura, però que els de Gattuso hauran de calfar l’ambient per a no sumar el seté partit sense guanyar dels ultims huit partits.