Aymen Abdennour condueix a Tunísia cap al Mundial

Per Blanquinegres · 10 Octubre, 2016

Un dia més els internacionals blanquinegres han completat els seus partits de caràcter internacional amb la lluita per els bitllets cap al Mundial de Rússia 2018 com a màxima.

La passada nit de 9 d’octubre la Tunísia d’Aymen Abdennour va tindré el seu únic encontre a disputar davant Guinea a la que va guanyar per dos gols a zero. El central blanquinegre va ser titular al partit disputant els 90 minuts. Al 58 del mateix el tunesià valencianista obria el marcador amb la rematada de cap a l’eixida d’un córner. Finalment el partit acabava amb la diferència ampliada per dos i amb la primera victòria de Tunísia en el grup per buscar la classificació cap a Rússia. Els 90 minuts d’Abdennour demostren l’estat de forma després de la lesió que l’han tingut fora dels terrenys de joc de LaLliga a les últimes setmanes. Vist els vist Prandelli ja té una peça més per a elegir al puzzle de la defensa.

Els partits internacionals no acaben ací ja que en el dia de hui la Sub21 de Gayà i Munir es juguen el tot per el tot per tal d’abastar un lloc dins la prova continental que este proper estiu de 2017 es celebrarà a Polònia. A les 18:45 davant Estònia els de Celades buscaran el colp de fortuna per tal de quedar per davant de Suècia, equip que ara compta amb l’avantatge de classificar a l’europeu.

Cancelo serà altre dels blanquinegres que tractarà de tornar a la titularitat de la selecció portuguesa esta nit davant Illes Feroe (20h). El torn per a Bakkali i Ryan serà el dimarts. Per tant estos dos seran els últims en incorporar-se a la dinàmica de treball de Prandelli qui ja prepara ça setmana en busca dels tres punts al Molinón el proper diumenge.