Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Ayestarán: “Tinc el perfil perfecte per ser entrenador del VCF”

Per Blanquinegres · 13 Maig, 2016

Pako Ayestarán ha tornat a aparèixer per tal de repassar la que ha sigut l’última derrota del VCF en Lliga. El tema després del 0-1 ha sigut el que tractava de saber el futur més immediat de la banqueta del VCF tenint en compte que el basc és un dels possibles candidats.

 

Ha sigut dur acabar amb estes roines sensacions tot i que no canvien les sensacions de tota la temporada.

Les meues sensacions no canvien respecte el que vaig dir ahir.

Els jugadors no m’han fallat. Ahir ja vaig dir que tocava aprendre de la temporada i no podem quedar-nos amb este partit, el balanç a fer és el de tota la temporada. Me quede en la anàlisis de tota la temporada.

No està a la meua mà però si que seria millor conèixer que passarà.

Amb les circumstancies, estic satisfet.

Si hi ha convicció, jo si voldria quedar-me en este projecte. Si estic dins del perfil i tot és per més de 2-3 partits

Tinc el perfil perfecte per ser entrenador del VCF.

Considere que hem d’estudiar la situació bé i que no toca precipitar-se. El Club està treballant de cara a la pròxima temporada. Hem d’analitzar les coses bé i sense mirar els resultats. Amb calma. La decisió de l’entrenador cal prendre-la amb calma.

Mai havia estat a un projecte d’este tipus. Hem d’anteposar el Club. Estem a pocs dies de conèixer la identitat del pròxim entrenador del VCF.

Puc intuir qui va a ser el proper tècnic del VCF. Ha de ser el Club qui vos parle d’açò.

De moment no puc manifestar-me.