Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

P. Ayestarán: “Hem d’anar amb les ganes de competir i posar les coses complicades”

Per Blanquinegres · 07 Maig, 2016

El tècnic del VCF, Pako Ayestarán va aparèixer per el Media Center de la Ciutat Esportiva del VCF per tal de repassar en la mesura de la possibilitat tots els detalls que queden marcat dins del partit que demà diumenge el VCF jugarà al Santiago Bernabéu davant el reial Madrid. Evidentment, també el recurrent assumpte de les reunions de futur i planificacció esportiva va ser tema dins esta prèvia de partit.

 

Cal fer-se entendre i que entenguen que les temporades que no cal pensar com un compartiment estanc, que acaba al mes de maig, com acaben les temporades és important per a l’any que ve com comencen, el propi club, dos o tres partits poden canviar l’esdevenir del club i de les decisions del propi club respecte als futbolistes.

Hem parlat de la situació actual de l’equip de com ho veiem i veure què anem a fer per a quedar el més amunt possible, esta era la preocupació de Peter Lim. És veritat que hem sigut capaços de revertir una situació complicada, salvar a l’equip, però la situació no està sent fàcil, quan penses que no existeixen objectius pels quals barallar doncs som humans i pot ser que hi haja un descens a nivell emocional.

No he vist mai el pagament de ‘primes’ per guanyar, els tres equips depenen d’ells mateixos, han de saber que anem a competir al màxim i no necessitem cap extra i no ho acceptaríem, som el València i anem a guanyar a qualsevol camp.

No som jutges de la Lliga, el que cada ú té al final és el que ell mateix s’ha guanyat fruit de les jornades de Lliga, la qual cosa guanyen o perden ho han fet ells, ens anem a enfrontar al Madrid i és un partit més, si hagueren fet més en altres duels doncs tindrien més punts ara.

És mes fàcil quan es juga en el Bernabéu perquè és un escenari idoni per a reivindicar-nos, si vas sense tensió et passa factura per això hem d’anar amb les ganes de competir i posar les coses complicades.

Cada club té el seu temps, tinc contracte fins al 30 de maig i només puc dir que tinc la mateixa ambició i capacitat de treball que el primer dia. No va a dependre la meua determinació i la meua capacitat de treball si estic o no l’any que ve, ells han de valorar tot i necessiten més informació d’Ayestarán per a prendre una decisió final.

Em sentiria millor, però no em molesta que no em diguen gens, sóc afortunat perquè disfrute molt, entrenar és la meua passió, tinc la capacitat d’entrenar a un gran equip, i el meu sacrifici és el mateix en el València o en qualsevol altre club. Em done per satisfet. El meu futur depèn del que seguisca fent i la meua professionalitat no pot dependre de saber o no saber el meu futur.

Si juguen els tres de dalt doncs et condiciona perquè Bale pot anar per fora o per dins, té un joc aeri molt potent, i clar els tres són espectaculars per al joc ofensiu del Reial Madrid. Però és veritat que prepares una cosa i després quan comença a moure’s la pilota tot canvia.

Andre està convocat i tenim més opcions amb ell.