La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València contacta amb l’Atlètic de Madrid per Rodrigo Riquelme
,

El València contacta amb l’Atlètic de Madrid per Rodrigo Riquelme

COMPARTIR

El València és conscient que tindrà un mercat de fitxatges molt complicat. El club de la Capital del Túria necessita rebaixar de forma urgent el Fair Play Financer, perquè va a presentar unes pèrdues majúscules. Com Peter Lim no té cap intenció d’invertir en el club, l’única forma d’obtenir ingressos és vendre als futbolistes amb més valor de la plantilla. 

D’esta forma, s’espera que jugadors contrastats com Carlos Soler, Gonçalo Guedes o Jasper Cillessen siguen venuts a un altre club. A més, el club necessita alliberar-se fitxes. Per este motiu, els fitxatges que ham d’arribar per a substituir a les vendes, seran per un cost molt baix. 

Rodrigo Riquelme, una opció de mercat

Per este motiu, el València està menejant-se en el mercat de fitxatges per a trobar cessions o futbolistes que acaben el seu contracte. En esta recerca, encaixa el perfil d’un futbolista que ha destacat molt en la Lliga SmartBank esta temporada. Es tracta de Rodrigo Riquelme. De fet, segons ha informat el periodista de relevo Matteo Moretto, el València ha contactat amb l’Atlètic de Madrid per a aconseguir la cessió de Rodrigo Riquelme. 

El futbolista de vint-i-dos anys va ser un dels futbolistes més importants del Mirandés la temporada passada. El seu tacte amb el baló i la seua qualitat han provocat que el València s’haja interessat en ell. Cal recordar que l’estil de joc de Gattuso és prou diferent al de Bordalás i l’italià vol futbolsites amb capacitat de jugar la pilota. 

El València necessita vendre abans

No obstant això, el problema és el de sempre. El València necessita vendre abans de fitxar. Com té excedit el Fair Play Financer, el club de la Capital del Túria no pot inscriure a cap futbolista en cas d’anunciar un fitxatge. Per este motiu, el club està tractant d’accelerar les vendes de Carlos Soler i Gonçalo Guedes. El problema és que tots els clubs estan en una situació molt pareguda a la del València i les possibilitats s’han reduït de forma considerable.