Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

VCF Ràdio fa oficial el segon entrenador de Baraja

Per Alex Alfaro · 27 Juny, 2023

El cos tècnic del València per a la pròxima temporada està molt prop d’estar definit. Després de l’eixida de Carlos Marchena com a ajudant de Rubén Baraja, i amb la renovació del tècnic val·lisoletà amb el club, el personal que ocuparà la banqueta encara està per confirmar-se. En aquestes setmanes des que va acabar la lliga han sonat diversos noms que podrien ser els encarregats d’ajudar al Pipo la pròxima temporada, però encara no hi ha res clar.

El preferit per a ocupar aquest càrrec seria Chema Sanz, exentrenador del València Mestalla i actual entrenador de l’Atlètic Llevant, el qual acaba contracte el 30 de juny i encara no ha renovat. Tal com ha informat Golsmedia, el segon entrenador de la pròxima temproada serà Chema Sanz. 

L’acord no està tancat però únicament queden detalls i que Chema Sanz es devincule oficialment del València. 

El Pipo té la intenció de resoldre el tema del segon entrenador aquesta mateixa setmana per a poder començar a organitzar tot el relacionat amb la pretemporada.

Chema Sanz s’uneix amb altres noms que han sonat per a ocupar aquest càrrec, com per exemple al del mateix germà de Rubén, Javier Baraja, i el de Luis Tevenet, qui va sonar amb força les últimes setmanes.

Ara ha sigut VCF Ràdio qui ha confirmat la informació i ha anunciat que una vegada es formalitze la desvinculació entre Chema Sanz i Baraja, serà oficalmente el segon entrenador de Baraja.