ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tots els detalls dels abonaments de mitja temporada

Per Alex Alfaro · 23 Novembre, 2022

El València C.F té previst presentar en els pròxims dies els abonaments de mitja temporada. Javier Solís, director corporatiu del València, va assenyalar durant el dia d’ahir en un esdeveniment de Maraton València que la idea és que “foren presentats esta setmana” encara que en el club no descarten que eixe anunci es puga donar durant el propi dilluns.

Un anunci en el qual s’ha generat una gran expectació al voltant després dels grans números d’assistència que ha viscut l’Estadi de Mestalla al llarg de la temporada amb una mitjana de de 40998 espectadors, sent el sisé club de La Lliga amb millor mitjana de asistència per darrere de l’Athletic, Betis, Atlètic de Madrid, Reial Madrid i FC Barcelona.

Un dels aspectes que més ha afavorit l’augment d’espectadors a Mestalla ha sigut la previsió a l’hora de traure a la venda les entrades amb molts mesos d’antelació, així com el divertit i interessant joc dels homes de Gennaro Gattuso.

Tal com ha pogut saber Blanquinegres, estos abonaments de mitja temporada no inclouran únicament la volta de La Lliga, si no tots els partits que se celebren a Mestalla, a excepció d’alguna final. Per tant, el primer partit al qual es podria assistir amb este pack seria el Cadis el cap de setmana del huit de gener. També inclouria  de Copa del Rei.

Cal recordar que com ja vam avançar en Blanquinegres, per a donar-se d’alta amb els abonaments caldrà fer dos gestions. Primer de tot serà imprescindible donar-se d’alta com a Soci VCF a través de l’app o la web. Una vegada estiga fet este pas, els aficionats ja podrien donar-se d’alta com a abonats de mitja temporada a través del procés onlinne.

Per tant, serà completament imprescindible ser Soci per a poder tindre la passada de mitja temporada.