Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

S’admet a tràmit la demanda que el València va presentar contra l’RFEF pel repartiment de la Supercopa

Per Blanquinegres · 10 Desembre, 2022

El València ha aconseguit que el jutge admeta a tràmit la demanda presentada pel club contra l’RFEF amb motiu del repartiment econòmic de la Supercopa d’Espanya 2020. El club considera que va patir un greuge comparatiu i per això presentà la demanda en el Jutjat del Mecantil número 2 de Madrid, tal com ha informat Ser Deportivos València.

Un procés que es remunta a juny de 2020, una vegada el club de Mestalla va sol·licitar a les autoritats l’accés a fonts de prova amb l’objectiu de donar amb tota la documentació relativa als contractes televisius que va comercialitzar la Federació amb la resta de participants: Madrid, Barcelona i Atlètic de Madrid.

Ha sigut un procés llarg en el temps en el qual la pandèmia i les múltiples traves de la Federació no han ajudat en res perquè el tràmit siga el més transparent i ràpid possible. Això va arribar a provocar que l’RFEF haguera de pagar les costes de l’incident “per l’actuació dilatòria mantinguda”.

Però el més important de tot és que el jutjat considera i admet a tràmit la demanda del València i dona un termini de 20 dies a la RFEF per a respondre.