Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Barça no ha transmitit al València encara que vulga recuperar a Nico

Per Alex Alfaro · 14 Octubre, 2022

Nico González no està aconseguir adaptar-se al 100% al València. El migcampista va arribar a la Capital del Túria amb l’esperança de jugar molts minuts i ser un pilar fonamental en l’esquema de Gennaro Gattuso.

No obstant això, els partits de Nico han deixat molt a desitjar i s’ha convertit en l’última opció per a Gattuso. Ara mateix, Hugo Guillamon, Yunus Musah, Ilaix Moriba i André Almeida estan per davant d’ell. Per este motiu, Nico sap que ha de millorar molt si vol jugar en este València.

D’altra banda, hi ha gran preocupació en Barcelona, ja que esperaven que Nico disputara molts minuts esta temporada. Ara mateix, segons ha informat el periodista català Gerard Romero, s’ha produït una reunió entre Jorge Mendes i Joan Laporta on s’ha tractat la possibilitat de trencar la cessió de Nico González.

El FC Barcelona s’ha plantejat que Nico torne al club català en el mercat d’hivern. Per la seua part, a Nico l’ha costat integrar-se, perquè ha estat recordant en diferents ocasions que és jugador del Barça i que vol tornar, la qual cosa no ha agradat a l’afició valencianista.

En eixe sentit, el València no sap res hui dia, principalment per la immediatesa de la notícia respecte a la reunió que van mantindre Laporta-Alemany-Mendes.

D’altra banda, tal com va informar Tribuna Deportiva, el contracte de cessió en cap moment reflecteix que es puga tallar sense que hi haja negociació i per tant algun tipus de compensació del Barça cap al València.

Des del club blaugrana no estan contents amb els minuts que està tenint Nico, ja que malgrat ser clau en l’inici de lliga no és titular des de fa ja més d’un mes, quan el València va jugar contra el Rayo en Vallecas.