La millor informació del ValènciaCF en valencià

ATENCIÓ: Manu Vallejo vol convéncer a Bordalás
,

ATENCIÓ: Manu Vallejo vol convéncer a Bordalás

COMPARTIR

728-90

Manu Vallejo jugarà la seua tercera temporada al València CF i està disposat a convéncer a Bordalás per a agafar un rol més important a l’equip. El gadità representa l’esforç i el sacrifici que agrada molt al tècnic alacantí i que compleix amb les seues exigències.

En les seues dos temporades anteriors el davanter ha jugat un paper secundari tant amb Albert Celades com amb Javi Gracia, però sempre que se li ha donat una oportunitat ha demostrat garanties d’eficàcia davant la porteria.

Gols en pretemporada

El València ha jugat el seu primer partit de la pretemporada davant el Vila-Real i Vallejo va ser un dels protagonistes al marcar per partida doble eixint des de la banqueta.

La competència

Manu és coneixedor de la competència que hi ha en la davantera d’un equip com el València, que a part de treballar en possibles fitxatges, també conta amb Maxi Gómez i Rubén Sobrino. Per això, Vallejo vol demostrar les seues capacitats per a llevar-se l’etiqueta de revulsiu d’aquestos últims anys i guanyar-se un lloc a l’onze amb continuitat.