Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les ofertes que ha rebut Fran Pérez per a eixir del València

Per Alex Alfaro · 13 Gener, 2023

Paterna segueix aportant jugadors al primer equip i és un dels aspectes als quals ha d’aferrar-se el valencianisme. La llista és eterna en l’última dècada on la joventut ha desplaçat a la cartera. Durant el dia d’ahir, en plena semifinal de Supercopa, un altre talent brut va voler fer-se espai i deixar gravada una autèntica declaració d’intencions

Parlem de Fran Pérez que esta temporada a poc a poc estava trucant a la porta de les oportunitats en el primer equip. Com ja vam informar fa unes setmanes, el futbolista tenia en el seu contracte una possibilitat d’ampliar-li el contracte fins a 2026 de manera unilateral en el cas que li tramitara fitxa de primer equip.

Les ofertes que té Fran Pérez

Tal com ha informat el diario AS, Fran Pérez ha rebut oferiments per part d’equips de Segona Divisió. Molts equips han demanat la cessió del futbolista nascut a València, donat el rendiment que ha tingut en la primera part de de la competició. No obstant això, tant el València com Fran Pérez ho tenen clar: el futbolista no eixirà i no es mou de Mestalla. L’escenari podria ser diferent la temporada que ve, perquè Fran Pérez necessita minuts però fins al mes juny, es queda a Paterna per a intentar ajudar en el màxim possible al primer equip.

La renovació

Es tracta d’una clàusula que finalitza el pròxim 15 de febrer i el València ha pres la decisió d’executar-la i per tant serà futbolista del València fins al pròxim 2026, tal com ha informat el periodista Salva Gomis.

No obstant això, la tramitació no tindrà efecte fins a la temporada 23/24 pel que no hi ha cap impediment perquè es puga tancar a posteriori del 15 de febrer.