Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Lay Hoon anuncia un comprador amb credibilitat del terciari

Per Alex Alfaro · 12 Desembre, 2022

Lay Hoon en el seu discurs ha donat algun detall sobre la situació econòmica del club i principalment del Nou Mestalla. La presidenta del València ha criticat durament a l’Ajuntament i a les autoritats per la gestió del Nou Mestalla, sense entrar en cap mena d’autocrítica respecte a les obres de l’Av Corts Valencianes.

Respecte a les últimes novetats de l’estadi, Lay Hoon ha anunciat que el club va sol·licitar les llicències per a començar les obres el passat 25 de juliol, una petició que fins al dia de hui, segons el club, no té resposta per part de l’administració competent. Mentrestant, el passat 2 de desembre es va realitzar una consulta oficial per a conéixer l’estat la redacció del nou conveni.

Des del club, i compartint opinió amb les autoritats, existeix el pensament que serà complicat que el conveni estiga preparat abans de les eleccions que tindran lloc el mes de maig. És a dir, este és un assumpte que es dilatarà enormement en el futur.

D’altra banda, la presidenta del València ha anunciat davant els accionistes presentes que el club es troba en negociacions amb un inversor de molta credibilitat per a comprar el terciari, és a dir, la zona comercial del Nou Mestalla.

A més, ha assegurat que el projecte final del Nou Mestalla serà molt millor que el presentat en un inici. D’altra banda, ha afirmat que les obres no podran donar inici fins que l’Ajuntament redacte i aprove el nou conveni amb l’objectiu de “salvaguardar el patrimoni del club donada les experiències anteriors amb l’Ajuntament”