ACTUALITAT  

Anil Murthy viatja a Barcelona per a Negociar per Rodrigo

Per Blanquinegres · 27 Gener, 2020

El fitxatge de Rodrigo Moreno pel FC Barcelona pren forma i cada vegada l’acord entre els dos clubs està més proper. El conjunt català estudia la formula per a convencer al València CF per a què accepte una cessió en compte d’un traspàs.

El propietari del club Peter Lim du la negociació des de Singapur amb el seu amic Jorge Mendes i demana 60 milions. Lim acceptarà traspàs ara o cessió amb opció de compra obligatòria per 60 milions.

Rodrigo vol jugar en el FC Barcelona

Rodrigo Moreno vol jugar en el FC Barcelona però al mateix temps no va a forçar per eixir del club el qual és capità. El jugador internacional es troba en la mateixa situació que en el final de mercat de fixatges estival però no vol tornar a cometre els mateixos errors i és per això que és més precabut amb es seues opcions.

El jugador espera l’acord entre clubs per a poder jugar en un club que li ha promés una millora salarial respecte al què està actualment cobrant en el conjunt de Mestalla.

El FC Barcelona ofereix a Monchu en l’operació Rodrigo

El FC Barcelona necessita un 9 i és per això que apreta per Rodrigo Moreno però al mateix temps vol abaratir operació amb la inclusió de jugadors.

L’últim que han volgut incloure és Monchu, un migcampista del filial. També han volgut incloure a jugadors com Carles Perez o Wague.

Anil Murthy en Barcelona

El president valencianista Anil Murthy ha viatjat aquest matí a Barcelona per a mantindre una reunió amb els dirigents del club català i poder arribar a un acord pel brasiler segons ha informat SuperDeporte.