Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Anil Murthy confirma que el València negocia amb els agents d’Omar Alderete

Per Miguel Castells · 01 Juliol, 2021

Anil Murthy ha oferit una entrevista a Radioesport on ha realitzat declaracions rellevants sobre el mercat de fitxatges. Serà un estiu amb molts moviments a la Capital del Túria, ja que estan esperant a concretar algunes vendes per realitzar incorporacions, i tot apunta que la primera serà Omar Alderete.

Negociacions amb Alderete

El president ha confirmat que estan en negociacions amb els seus agents. Una declaració que no ha fet amb cap altre jugador. D’altra banda, respecte a l’interés per Braithwaite i Aleñá ha afirmat que el València no es troba en negociacions, per tant s’entén que de moment és un moviment de Corona que està per veure si avançarà.

La continuïtat de Gayà

Per últim. Anil ha sigut preguntat per la continuïtat de Gayà. Ell ha expressat que espera que sí que es quede, en condicional, però no ha pogut assegurar que l’actual capità del València vaja a continuar una temporada més al conjunt blanquinegre. La seua venda seria un colp important per al projecte i per a Bordalás.

D’esta manera, Alderete està un pas més prop, mentres que Aleñá i Braithwaite hauran d’esperar, com també espera tot el valencianisme que renove Gayà.