+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Angulo: “El VCF no juga mai partits amistosos”

Per Blanquinegres · 15 Desembre, 2015

Per parlar de la prèvia copera, Gary Neville ha donat el relleu al seu segon a la banqueta, Miguel Angel Angulo. El que fora entrenador del juvenil A s’ha estrenat davant el mitjans després d’oblidar esta faceta quan va deixar de ser jugador.

 

La decisió es per que a altres jugadors pugen sumar. Hem decidit de que alguns jugadors amb més minuts puguen descansar davant el gran número de partits que estan havent en esta temporada.

La decisió és per què a altres jugadors puguen sumar. Hem decidit que alguns jugadors amb més minuts puguen descansar davant el gran nombre de partits que estan havent-hi en esta temporada.

Està sent millor del que jo pensava. Pesava que l’idioma anava a ser pitjor i la veritat és que molt dels jugadors saben parlar angles i Gary ja comença a dir paraules en castellà. Açò no serà molt llarg, prompte les idees de joc podrem veure-les al camp.

Volem un joc ofensiu, amb ordre i estant ben col·locat. Hem de veure un VCF agressiu a l’atac, pressionant bé. És difícil fer-ho en 3 entrenaments i esperem que amb més temps i més partits poder millorar.

Amb el temps millorarem això, tenim molts lesionats i en este principi fem les alineacions segons els jugadors que tenim. El sistema no és estàndard pot variar i adaptant-se al jugador que tenim al camp. Respecte a idea de joc no estem canviant massa respecte del passat però és cert que davant l’Eibar no convidada a tindre la pilota per les característiques de camp. Però en la segona part vam poder vore un VCF més agressiu.

Preteníem guanyar el partit i no de qualsevol forma. Volem començar a vore coses que ja estem treballant. Més que l’eliminatòria volem guanyar i amb les formes que treballem.

Qualsevol jugador que puga jugar amb nosaltres ho farà, jo conec l’Acadèmia més i Gary compta amb ells. Busquem als jugadors que s’adapte segons els tipus de partit. Li donem molt de valor a l’Acadèmia perquè pensem que en pot donar molt de cara al futur.

No entenc que no s’isca a guanyar. El VCF no juga mai partits amistosos i l’idea és eixir sempre a guanyar. Cada jugador ha d’eixir amb la mentalitat de guanyar amb ordre i estan damunt d’ells per a què donen el nivell.

Ell vol que tot el que és transmet és que siga entès per tots. A mi m’explica i ho entenc a la primera però torna a explicar-me’l 4 voltes més. El jugador està molt clavat en tot el que Gary compta.
Al final ell vol que quan més ràpid tot siga compres molt millor i hi ha voltes que u ha de continuar treballant per vore els resultats. A partir d’ara pense que Barakaldo pot ser un bon dia per transmetre i davant el Getafe també i podrem vore el que vol Gary.

He après més anglès en dos setmanes que en tota la meua carrera a l’institut. Està avançant molt i ens va a sorprendre.

No hem parlat per analitzar que passarà en el mercat d’hivern ens hem centrat a mirar la plantilla i no hem mirat res respecte als possibles fitxatges.

L’afició ha de tindre paciència i Gary ha d’adaptar-se al que vol Mestalla. Ha d’entendre la filosofia de l’afició i jo mateix li parle sobre això. Anem amb molta cura i no volem tindre cap errada.

No busquem uns objectius a llarg termini, volem anar a demà que és guanyar i anem a tractar d’arribar el més lluny possible. Seria ideal estar en abril viu les 3 competicions, 4t/5é a Lliga.

Ens agradaria poder tindre a tots els jugadors de la plantilla però hem de gestionar bé l’arribada dels jugadors que s’ha recuperat recentment. Estem tenint en compte el no tindre més recaigudes i cuidar per a què arriben en les millors condicions.

Els resultats influeixen molt i l’equip estava en temor i hi havia desconfiança però jo penava que el millor era donar-li confiança i missatge positiu. No va poder ser davant Lyon i Eibar però al final eixe punt sumat el diumenge va haver-hi un punt d’inflexió positiu.

Negredo està apte per jugar. Hem de tractar de gestionar bé els seus minuts i demà volem que siga un jugar important en bona part del partit.

Cada jugador despondrà d’un iPad per vore en què han de millorar.

Parlar hui és una cosa excepcional perquè Gary portava moltes compareixences seguides.