+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

André Gomes: “Guanyat demà, tots estarem més tranquils”

Per Blanquinegres · 03 Novembre, 2015

André Gomes va ser el protagonista a la sala de premsa prèvia al partit que demà té el VCF a Gent. El migcampista portuguès espera poder ajudar al grup a poc a poc després de la seua lesió i tots saben de la importància dels 3 punts demà al Ghelamco Arena.

 

Jo no coneixia molt bé l’equip i si que té un grup fort que tracta de jugar sempre i demà serà complicat, juga a sa casa però estem preparats per anar per la senda dels 3 punts.

Açò és un procés de creixement partit a partit i busquem sempre millorar. Han passat 2 setmanes i sentim que demà estem preparats per jugar el partit.

La veritat es que cada volta vaig agafant ritme poc a poc. Bo cal segur treballant buscant minuts per agafar el ritme de competició i tornar a per l’objectiu de la temporada passada ajudant a l’equip.

L’objectiu és el mateix sempre, volem guanyar. Si podem tindre una situació de confort anem a buscar-ho clar. Anem a intentar sumar els 3 punts tot i jugar fora de casa i que siga un partit de Champions.

Pots esperar de tot a una competició com la Champions. Teníem la consciència de que tindríem que guanyar a Lyon i ho férem. Ara les sensacions son de tranquil·litat, guanyat demà, tots estarem més tranquils.

De moment no busquem una solució, només estem tots units i sabent que toca treballar. Sols guanyat arribarem als nostres objectius. Amb confiança tots podrem ajudar, no importa buscar el perquè de les coses, sinó ajudar-nos.