La millor informació del ValènciaCF en valencià

ANDRÉ ALMEIDA: “M’agrada tindre la pilota i a Gattuso també”
,

ANDRÉ ALMEIDA: “M’agrada tindre la pilota i a Gattuso també”

COMPARTIR

André Almeida ha sigut un dels pocs fitxatges en propietat que ha tingut el València esta temporada. El club de la Capital del Túria ha pagat huit milions d’euros al Vitoria Guimaraes pel migcampista portugués. El jugador ha atés a VCF Mèdia en una entrevista sobre la seua actualitat i el club. 

La rebuda en València

Estic molt feliç. No esperava que l’adaptació fora tan ràpida. M’han rebut molt bé. Em sent a casa i vull donar moltes alegries a l’afició. Les primeres sensacions són molt bones. M’agrada molt la ciutat, m’agrada el club, les persones ací, m’han rebut molt bé i em sent a casa. El resultat a Mestalla va ser molt bo. Em va sorprendre molt l’afició. Espere jugar molt més i ajudar l’equip a complir els objectius.

Dorsal 18

Només podia triar el 18 i el 23, però vaig triar el 18 perquè té el 8 i és un número que m’agrada.

Adaptació en la Lliga

M’agrada molt, és diferent de Portugal, ací és més fort, hi ha més intensitat i m’agrada molt. M’agrada tindre la pilota i a Gattuso li agrada la pressió alta i tindre la pilota. És bo ajudar a l’equip, però és millor guanyar els partits i espere que contra el Celta puguem guanyar. He donat una assistència en els primers partits que he jugat i espere continuar ajudant a l’equip amb més assistències i amb gols també.

Mestalla

Volem guanyar tots els partits i este també. Necessitem el suport de l’afició. Tots junts som més forts. Sabia que l’ambient de Mestalla era molt bo, però no imaginava que fora tant. Amb tota la gent cantant i fent costat a l’equip. Em va agradar molt i ajuda molt als jugadors. Ens dona molta força.