Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Amb l’onze de gala per a derrotar a l’Athletic

Per Miguel Castells · 07 Febrer, 2021

Javi Gracia comptarà amb la majoria dels efectius que estava utilitzant als últims partits de lliga. La baixa de Diakhaby és la més notòria dins de l’esquema blanquinegre, però Mangala i Gameiro no eren titulars habituals, mentres que Cheryshev amb el canvi d’actitud de Guedes el més normal és que tornara a la banqueta.

A l’onze de hui davant l’Athletic seria una sorpresa majúscula que algun fitxatge eixira d’inici. Cutrone, Ferro i Oliva no han entrenat amb normalitat durant la setmana pel retard dels resultats de les proves PCR, i s’entén que encara necessiten treball tàctic per a ser titulars al sistema de Javi Gracia.

Porteria

A la porteria eixirà, com de costum als partits de lliga, Jaume Doménech. Des del partit següent Jasper Cillessen també serà una opció per a ser porter titular.

Defensa

A la defensa Javi Gracia també aposta per la continuïtat. Al lateral dret jugarà l’únic disponible que té la plantilla: Correia. La línia de centrals, amb les baixes de Diakhaby i Mangala, serà Paulista i Guillamon, i al lateral esquerre exercirà de capità José Luis Gayà.

Centre del camp

La parella del centre del camp serà Soler i Racic. Fins que Oliva no demostre més nivell que un dels dos continuaran com a titulars, ja que són una combinació que funciona. A la banda dreta serà de la partida Wass amb la intenció d’ajudar a Correia en tasques defensives. Per últim, a la banda esquerra Javi Gracia tractarà de donar-li continuïtat al canvi d’actitud de Gonçalo Guedes.

Davantera

La davantera serà la mateixa que davant l’Elx. Javi Gracia busca amb dos davanters purs fer mal amb els centres laterals. Manu Vallejo exercirà de segona punta, mentres que Maxi Gómez serà el “nou”. A esta part del camp s’espera també el debut de Cutrone, que ha mostrat molta predisposició per entrar a la dinàmica de grup al més prompte possible.

D’esta manera, este és el possible onze del València davant l’Athletic:

Porteria: Jaume Doménech.

Defensa: Correia, Guillamon, Paulista, Gayà.

Centre del camp: Wass, Soler, Racic i Guedes.

Davantera: Vallejo i Maxi Gómez.