+  ACADÈMIA GLOVAL  

Alexanco, nou Director de l’Acadèmia GloVal

Per Blanquinegres · 28 Agost, 2015

alexanco José Ramón Alexanco es convertix en el nou Director de l’Acadèmia GloVal, un dels càrrecs que ocupava Rufete fins al seu adéu el passat mes de juny.

D’esta manera Alexanco desenvoluparà el mateix càrrec que ja va exercir durant cinc anys a la Masia, en la pedrera del FC Barcelona entre els anys 2005 i 2010, durant la presidència de Joan Laporta al club català.

A més, el nou director de l’Acadèmia del VCF era l’elegit per Joan Laporta per ocupar este mateix càrrec en el Barça si finalment aconseguia guanyar les eleccions del club blaugrana, que finalment va guanyar Bartomeu.

Alexanco va convertir La Masia durant la seua gestió en una de les millors pedreres del món i ara, el VCF espera que la seua contractació impulse encara més l’Acadèmia GloVal del València CF.

El nou responsable de Paterna ha manifestat la seua il·lusió per la nova etapa professional que afronta: “Arribe a un dels millors clubs d’Europa, ho afronte com un gran repte professional. Encara que no haja jugat ací amb anterioritat sé bé la grandesa del València i la importància que té la pedrera per al Club i els aficionats”. Alexanco ha volgut subratllar la seua visió de la pedrera valenciana: “Sempre hi ha hagut grans jugadors valencians i ells són clau en el futur del València. Tenir en l’equip a la gent de la terra i de la casa augmenta la identificació dels aficionats i pot ser una gran eina per a créixer esportiva i internacionalment”.

Per la seua banda, la Presidenta del València Lay Hoon Chan ha donat la benvinguda a Alexanco amb una declaració d’intencions: “Un dels grans motius d’este nomenament és que comparteix amb nosaltres el valor de promocionar i desenvolupar joves talents valencians. És un home molt experimentat i també amb molta energia. Pensem que el futur passa a través de l’Acadèmia i l’arribada d’un Director d’este nivell és una prova que Paterna és clau en el nostre projecte esportiu”.