Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

DECLARACIONS  FITXATGES  

Alemany: “Anem a fitxar”

Per Blanquinegres · 14 Juliol, 2017

Mentre Anil Murthy assegurava uns dies enrere que el València Club de Futbol no tenia diners per poder incorporar jugadors, Mateu Alemany, des de la concentració del primer equip a Evian-les-Bains afirma tot el contrari i envia un missatge optimista a l’afició: “En estos moments hi ha una circumstància clara, i és que cada club té una disponibilitat de despesa anual que ho imposa la Lliga i si s’excedeix, no es fitxa. El València té una xifra important en eixe capítol i per tant anem a jugar amb açò. Anem a jugar amb les eixides, que van a deixar forat i amb eixe forat anem a fitxar. Este és l’assumpte. I des del punt financer acabem de fitxar un jugador de 6 milions. Nosaltres anem a ocupar completament el Fair Play. No estic preocupat. Tenim disponibilitat per a fer bons fitxatges”.

Qüestionat per allò que ha demanat Marcelino, el director general recalca: “Es clar que el València va a fitxar, perquè necessita fitxar, tenim moltes baixes, venim d’anys sense èxit i el busquem. Anem a fitxar segur. Anem a seguir amb un procés d’eixides i, quan anem a fitxar? Quan el mercat ens diga que és el moment i el jugador estiga en el lloc adequat. S’està treballant intensament per a açò. Com amb Neto, que es va treballar durant molt temps. Hi ha moltes situacions que s’estan madurant i les anem a fer amb una idea clara. L’entrenador té molt clar el que necessita i nosaltres tenim clar que anem a donar-li el màxim de jugadors que es *adecuen al que ell vol.

Ja per concloure, el balear també s’ha referit a la figura de Parejo: “Dani és el capità de l’equip. Un jugador important per a nosaltres. Ho ha sigut sempre. Mai hem plantejat la seua eixida, almenys des que jo estic. És important per al València i a més se li veu content. Està treballant molt bé, fantàstic, com la resta de companys, i és important que Parejo estiga amb nosaltres per a l’any vinent”.