La millor informació del ValènciaCF en valencià

Alderete no és una prioritat per al València
,

Alderete no és una prioritat per al València

COMPARTIR

Alderete ara mateix no és una prioritat per al València, segons ha pogut confirmar Blanquinegres.com. Durant el dia de hui, ha tingut lloc en les oficines del club una reunió entre els representants d’Hugo Guillamón (l’empresa Interstar), i el València C.F. En eixa reunió s’han parlat de més noms a part de Guillamón, i un d’ells ha sigut Omar Alderete ja que al costat d’Interstar a estat un dels intermediaris d’Alderete, l’empresa Twenty Two.

Ara mateix, el club té com a prioritat altres noms per a la defensa i afirma categòricament que l’arribada d’Alderete no és una prioritat. El jugador, que va estar cedit la temporada passada al València, ha esperat al club de Mestalla fins al dia de hui, però sembla que la seua paciència s’ha acabat i decidirà durant els pròxims dies quin serà el seu futur.

Eixa mateixa reunió ha acabat amb sensacions bones pel que fa a la renovació d’Hugo Guillamón, encara que de moment el club esperarà a tindre la plantilla tancada per a fer-lo oficial per a no tindre problemes amb el Fair Play.