La millor informació del ValènciaCF en valencià

Alcácer vol la carta de llibertat per a anar-se’n al València
,

Alcácer vol la carta de llibertat per a anar-se’n al València

COMPARTIR

El mercat del València està prou parat. De moment el club che tan sols ha aconseguit incorporar a Samu Castillejo i no ha ingressat res de diners perquè no ha oficialitzat cap venda. En este context, hi ha oportunitats de mercat que apareixen, i una d’elles és Paco Alcácer, exfutbolista del València que no té minuts al Vila-real d’Emery.

Tornada polèmica

El rat penat encara és atractiu per a molts jugadors, encara que Meriton s’esforce a fer el contrari, i és que segons Carlos Bosch, Paco Alcácer vol la carta de llibertat del Vila-real per a jugar al València. Es tractaria d’una tornada polèmica, ja que part de l’afició no li perdona la seua eixida al Barça, però en termes esportius seria un gran fitxatge.

Venda de Maxi

Alcácer és valencià i valencianista, però les seues formes d’eixir del club li condemnaren el seu dia, i si finalment torna al club és una incògnita el rebement per part de la gent. Al Vila-real estan intentant firmar a Umar Sadiq per a tindre ja la davantera tancada, mentres que el València si ven a Maxi Gómez té una gran oportunitat de mercat amb Paco Alcácer.