La millor informació del ValènciaCF en valencià

Aixina ha analitzat Gattuso la victòria del València
,

Aixina ha analitzat Gattuso la victòria del València

COMPARTIR

Gattuso ha parlat en roda de premsa on no soles ha analitzat la victòria de l’equip. També ha parlat del viatje a Singapur i la situació de l’equip abans del paró de seleccions.

“M’ha agradat tot l’equip. Em jugat impresionant. Es veritat que l’equip ha tingut moltes errades en passes. No recorde moltes jugades de perill del Celta. Ara tractarem de fer punts fora de Mestalla”

 

“No parle dels àrbitres”

 

“Cavani sempre tracta d’ajudar al company. Quan un entrenador té un jugador amb esta mentalitat…”

 

“Li done molta importància a l’afició. En moments de dificultat sempre apreta. Soles em jugat dos partits fora. Ara cal millorar en els partits com a visitant”

 

“M’agrada treballar amb Lino, però m’agradaria més fer-ho amb jugadors que són prioritat del València”

 

“L’amo vol parlar amb mí i jo he d’anar, amb tot el respecte. Anem a parlar del que m’ha paregut este inici de temporada i escoltaré amb atenció el que em vol dir”

 

“La transició de la pilota era molt lenta. Per la resta, m’ha agrat molt l’equip. Hui era un partit molt complicat, i la mentalitat ha sigut molt bona. Cömert pense que únicament necessita descans”

 

“Quan hi ha una molt bona actitut és molt més fàcil tot. Tenim un vestuari increïble. Em perdut una molt bona persona com Jaume que dóna molt a l’equip. Eixe és el secret del nostre equip”

 

“Cavani ha de jugar per a tindre una bona condició. He parlat amb ell i no volia jugar de titular, després l’he convençut”

 

“Sempre els meus equips marquen gols amb jugadors molt diferents”