Així va ser la jornada d’ahir dels valencianistes amb la selecció

Per Miguel Castells · 06 Juny, 2022

Tot i que el València no travessa el seu millor moment esportiu, el club che continua nodrint a les diferents seleccions del món futbolistes. Ahir va ser el cas de: Racic, Carlos Soler, Mamardashvili, Cömert, Guedes, Yunus Musah i Maxi Gómez. Els cinc primers disputaven partits corresponents a la UEFA Europa League, mentres que els dos últims s’enfrontaren entre ells en un amistós.

Els europeus

Cap dels europeus, excepte Racic, disputà un minut. Soler va ser suplent i no va eixir a l’empat a dos d’Espanya davant la República Txeca. D’altra banda, Guedes i Cömert s’enfrontaven entre ells, però cap dels dos entrà a la gespa del José Alvalade a un encontre que acabà 4-0 a favor dels portuguesos. Mamardashvili va ser suplent a la victòria de Geòrgia davant Bulgària per 2 a 5.

Qui sí que va tindre minuts va ser Uros Racic. Sèrbia guanyà 4-1 a Eslovènia en Belgrado a un enfrontament més igualat del que dicta el marcador. El migcampista del València entrà al minut 81, i per tant jugà 9 minuts més el temps d’afegit. Amb esta victòria, Sèrbia es col·loca segona amb tres punts, tan sols per darrere de la Noruega de Haaland.

EEUU – Uruguai

Els últims dos valencianistes que disputaren ahir compromisos internacionals foren Yunus Musah i Maxi Gómez. EEUU i Uruguai s’enfrontaven a un partit amistós on els nostres foren titulars, però cap dels dos l’acabà. Maxi jugà 60 minuts, mentres que Yunus arribà als 85. El resultat final va ser de 0-0 entre dos equips que estaran al Mundial de Qatar de 2022.