ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així evoluciona la recuperació d’Alberto Marí després de la lesió d’Hugo Duro

Per Alex Alfaro · 31 Octubre, 2023

No tot són males notícies al València, en l’entrenament de hui dos jugadors del primer equip han eixit de la infermeria per a exercitar-se amb la resta del grup en un primer contacte després de la lesió. Alberto Marí i Jesús Vázquez han completat la primera part de l’entrenament amb el grup.

La volta d’Alberto Marí arriba en el millor moment possible. Just en el partit d’ahir es va lesionar Hugo Duro, i encara que la seua lesió no és greu, no estarà disponible durant uns partits, i Yaremchuk no sembla estar a l’altura. Alberto Marí ha tornat a la gespa i vol entrar ja en la dinàmica de Rubén Baraja, però la seua evolució té uns terminis marcats.

Des del València demanen calma respecte a la recuperació i els terminis d´Alberto Marí. Malgrat que la idea siga que comence a treballar poc a poc amb el grup, el seu retorn als terrenys de joc no està prevista fins a després de l´aturada quan el València s´enfronte al Celta, uns terminis molt similars als de Hugo Duro.

Qui no té uns terminis marcats i tornarà quan estiga totalment apte és Jesús Vázquez. El lateral esquerre va rebre l’alta mèdica i ha realitzat la primera part de l’entrenament amb la resta del grup. Jesús Vázquez treballa diàriament per a tornar a estar disponible com més prompte millor.

Cenk i Almeida s’han exercitat en solitari en l’entrenament de hui amb el readaptador. La resta de la plantilla que va jugar contra l’Athletic Club ha realitzat exercicis de regeneració. L’equip té la ment posada en el partit del dijous de Copa del Rei contra el Logroñés i en el partit del diumenge contra el Granada.

Diego López, preparat per a ser la referència en l’atac

En cas que Rubén Baraja no compte amb Roman Yaremchuk per a cobrir la posició que deixa Hugo Duro amb la seua lesió, el jove asturià, Diego López, podria ser qui ocupara eixa posició i siga l’home de referència en l’atac valencianista. Diego López s’ha assentat en el primer equip i aporta a l’equip tot el que demana Baraja des de la banqueta.