La millor informació del ValènciaCF en valencià

Així es troba la sanció de 4 partits a Gayà
,

Així es troba la sanció de 4 partits a Gayà

COMPARTIR

El director del Departament d’Integritat i Seguretat de la RFEF, el capità del València José Gayà va ser sancionat amb quatre partits. La jutge del Comité de Competició va aplicar este càstig al lateral de Pedreguer i amb 602 euros de multa per les declaracions que va fer Gayà sobre l’àrbitre del València – Osasuna. 

Després d’esta decisió, el València va presentar un recurs per a llevar-li la sanció a Gayà. El club de la Capital del Túria considera que esta sanció no és justa, perquè altres jugadors com Gerard Piqué o Iago Aspas han fet declaracions similars i no han rebut cap sanció. 

Apel·lació va rebutjar el recurs i al València no li va quedar més remei que acudir al TAD, pertanyent al Consell Superior d’Esports i no a la Real Federació de Futbol, cosa que va fer ja el passat 30 de Juny. Com va informar durant el dia d’ahir Tribuna Esportiva, el València no ha rebut cap comunicació ni novetat sobre aquest tema. Davant esta situació, el capità del València es perdria les primeres quatre jornades de lliga (Girona, Athletic, Atlètic de Madrid i Getafe).


No obstant això, segons ha informat la Cadena SER el club ha pres la decisió durant el dia de hui d’interposar mesures cautelars per a no veure’s perjudicat davant la tardança d’una resposta tardana. Este mateix mitjà de comunicació assegura que durant estos mesos s’han produït reunions setmanals del TAD, encara que en cap d’elles s’ha posat el nom de Jose Luís Gayà damunt de la taula.

El comunicat de la RFEF

Este va ser el comunicat de la RFEF sobre la situació de José Gayà.