Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Acord molt pròxim entre València i Ajuntament i les seues conseqüències

Per Alex Alfaro · 23 Gener, 2023

Sandra Gómez, vicealcaldesa  de la ciutat de València, acaba d’assegurar que l’Ajuntament i el València estan prop d’arribar a un acord respecte a les fitxes urbanístiques. Les declaracions han sigut en la roda de premsa de la comissió d’urbanisme on va assenyalar que falta per concretar uns detalls, però que les dues parts estan prop d’entendre’s. L’aprovació de les fitxes urbanístiques és un dels punts més importants del conveni però encara falta terreny per recórrer.

“No parlaré pel club, no sé què ens comunicaran el divendres però sí que puc dir que hem estat treballant estos dies, estes setmanes a tancar el tema de les fitxes urbanístiques i esta setmana, amb independència del que passe ho tancarem. En breu iniciarem l’expedient”, ha explicat Sandra Gómez.

Divendres que ve, a primera hora es reuniran a l’Ajuntament el València i les autoritats per a definir eixos punts i mirar cap avant. De moment el València ha assumit que haurà de complir una sèrie de condicions per a accedir als avantatges de l’ATE i si paga el poliesportiu i construeix el nou estadi, podrà accedir a vendre la zona comercial del vell camp.

Més declaracions de Sandra Gómez

“Per a nosaltres, el més important és condicionar els aprofitaments urbanístics al fet que realment es vagen complint amb les obligacions per part del club. Nosaltres tenim una posició que hem volgut compartir amb el club a través de diverses reunions per a arribar a un text consensuat, parlat i dialogat. Però, sincerament, sobretot el que té a veure amb l’ús dels drets a mesura que es vagen complint les obligacions ja vaig dir que hi havia poc marge per a canviar”