La millor informació del ValènciaCF en valencià

Abde podria jugar cedit en el València CF
,

Abde podria jugar cedit en el València CF

COMPARTIR

Després de la marxa de Gonçalo Guedes, el València treballa en reforçar les posicions d’atac. El club de la Capital del Túria està sondejant diferents opcions i pensa en joves futbolistes que poden arribar com cedits. Ara mateix, l’economia del València és prou complicada i només aspira a operacions d’este tipus. 

Abde arribaria cedit al València

Per esta raó, el València està preguntant per jugadors que no tenen espai en el seu equip. Este és el cas d’Abde. Segons ha informat el diari Sport, Abde ha escollit jugar en el València CF. El jugador del Barça tenia cinc ofertes d’altres equips de primera, però ha considerat que el club valencià és la millor opció per a ell. 

Per tant, segons ha afegit el diari Sport, Abde jugarà en el València CF si no hi ha cap problema. De la mateixa manera que el seu company, Nico González. Abde és un futbolista amb molta velocitat que podria aportar coses molt interessants en el València de Gattuso. 

Bryan Gil és la prioritat

No obstant això, esta no és l’única opció del València per a reforçar la plantilla. De fet, segons ha informat el periodista de Relevo Matteo Moretto, Bryan Gil és la prioritat. El futbolista espanyol va ser molt feliç en València la passada temporada i pensa que amb el joc de Gattuso pot mostrar de millor manera les seues qualitats.