ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les dures declaracions d’Arias contra el VAR i l’arbitratge

Per Alex Alfaro · 21 Març, 2022

El València està patint fortament esta temporada les decisions del VAR. L’entorn té la sensació que en les jugades dubtoses que sempre acaba pitjor perjudicat és el club de Mestalla. Actuacions com la de l’anada de semifinals de Copa del Rei contra l’Athletic no tenen crèdit.

Este cap de setmana, el València va ser perjudicat novament, esta vegada amb l’anul·lació d’un gol d’Hugo Guillamón en els primers minuts de joc. El VAR va decidir que Foulquier es trobava en una posició que obstaculitzava als jugadors de l’Elx participant en la jugada, i en trobar-se en fora de joc va decidir anul·lar el gol, malgrat trobar-se en tot moment molt lluny de la pilota.

Ricardo Arias, ambaixador del club i comentarista en la ràdio oficial, va ser molt categòrica sobre este tema i no es va deixar res en el tinter a l’hora de qualificar durament el tracte que està tenint el València amb el VAR i els àrbitres a nivell general.

“Venjances en l’esport no es poden permetre. Si un àrbitre es planta i no vol escoltar el VAR, ho fa. El col·legiat no ha tingut personalitat. Moltes vegades ens ha passat a l’inrevés. A veure si s’acaba aquesta persecució d’una vegada”

Durant les últimes setmanes Ricardo Arias s’ha convertit en el portaveu del club a l’hora d’alçar la veu. I a pesar que Ricardo Arias és una persona amb una capacitat perfecta per a fer-ho, continua faltant algú en el club amb poder instucional que parle en nom del València.