ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás: “Ho veig en les cares, en el talant de la plantilla. Note molt bones sensacions”

Per Alex Alfaro · 01 Març, 2022

Poc més de 24 hores per a la gran nit. Mestalla es prepara per a vestir-se de gala davant el partit de la temporada. Un dels homes claus que dictaminarà el que ocorrerà demà és Jose Bordalás. L’entrenador del València es troba enfront d’una de les seues oportunitats estrela i a únicament dos partits de guanyar un títol.

Durant el dia de hui ha parlat en roda de premsa, on ha fet especial énfasis en les bones sensacions de l’equip i l’emoció que genera un partit com el de demà. L’entrenador és optimista i espera donar-li una alegria inmesa a l’afició”

Moment important 

“La veritat és que nosaltres estem centrats en el partit. És un moment important per al valencianisme i nosaltres estem concentrats en açò. No vaig a entrar en debats. Estem a poques hores d’un partit mlt important”

“Va a ser un partit molt disputat amb un gran nivell d’intensitat. És un partit on el nivell d’atenció és màxima. Tant de bo interpretem bé el partit i el que em treballat”

Compromís

“Tinc un compromís enorme amb este equip i afició. No vullc decepcionar a l’afició. És una oportunitat única. Anem a tractar d’aprofitar esta situació”

Li va a donar a l’equip?

“Estic segur que a l’equip li va a donar. Aquell dia vaig definir aixina a l’equip perquè estava cabrejat. L’equip va poder fer un gran partit en San Mamés i anem a fer vibrar a Mestalla. Ho veig en les cares, en el talant de la plantilla. Note molt bones sensacions”

Partit condicionat 

“No crec que el partit comence condicionat. Els àrbitres són grans professionals i no es van a deixar influenciar. Tots sabem les declaracions”

Formació

“El dibuix no és lo més important. Nosaltres sempre em tractat de mantindre la porteria a zero. Calia millorar els aspectes defensius. Cal donar equilibri a l’equip. L’Athletic busca verticalitat i espai, i nosaltres tenim que interpretar bé el partit”

Eliminatoria empatada

“Amb el nou format, l’eliminatoria està al 50%. Sí que és veritat que juguem en casa i els jugadors estàn molt preparats per al partit”

Ofici

“En alguns partits ens ha faltat ofici. L’equip ha tingut moltes experiències en temps record. El futbol no et dona una segona oportunitat. És el partit més importants. Jugadors de l’Athletic han viscut esta sensació, però nosaltres també tenim jugadors experimentats”

Ambient

“És inevitable que el jugar esté visquent tot l’ambient. Per a ser un jugador gran cal vivir a tensió. No crec que vaja a afectar l’expectació”

Amb el cor i amb el cap

“Demà cal jugar amb el cor però també amb el cap. És important tindre la ment tranquila”