ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’agrupació de penyes es manifesta contra les actituds de Meriton

Per Pablo Marquez · 03 Juliol, 2020

En el dia d’ahir, l’Agrupació de penyes valencianistes va emetre un comunicat oficial expressant el seu malestar davant les últimes “faltes de respecte” als penyistes i a l’afició del València.

Durant el comunicat, l’Agrupació ha criticat de manera molt severa a Meriton i clarifica que són els màxims accionistes del València SAD, “però que mai seran propietaris del club i molt menys de l’opinió de cada un dels seus seguidors”.

Les faltes de respecte d’Anil Murthy i de la filla de Peter Lim, Kim Lim, han provocat la reacció de l’Agrupació de penyes que sol·licita a Meriton Holdings a què: “mentre siga posseïdora de la majoria accionarial respecte al club i a la seua història”.

A més, expliquen que Meriton ha de tindre com a objectiu la persecució dels majors èxits esportius possibles, acompanyats d’una bona gestió “econòmica, esportiva i social”.

Per a finalitzar el comunicat, l’Agrupació de penyes ha recolzat la seua posició i destaca que “sempre estarà al costat del club, i que mantindrà el suport incondicional a l’equip”.

El comunicat complet