ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

El València acorda la renovació de Miguel Ángel Angulo

Per Manel Rumbau · 01 Agost, 2023

L’exjugador del València i actual entrenador del Mestalla, Miguel Ángel Angulo, ha fet una llavor molt interessant durant aquesta temporada a la banqueta del filial valencianista.

I es que el València Mestalla ha arribat a disputar el playoff d’ascens a 1a RFEF, tot i estar jugant sense alguns dels seus millors jugadors com Diego López, Alberto Marí o Javi Guerra, els quals han aclaparat l’atenció en el primer equip a les ordres d’altra llegenda com Rubén Baraja. 

El València ha decidit reforçar el paper d’Angulo 

Ara mateix, la gran novetat respecte Miguel Ángel es el seu futur a l’entitat de Mestalla. Segons ha informat Superdeporte, el tècnic del València Mestalla ha acordat amb el club de Mestalla la seua renovació com a entrenador del filial fins l’any 2026.

D’aquesta forma, el club reforça la figura d’un històric com Miguel Ángel que portarà el puntal de l’Acadèmia, la qual enguany repetirà en la Segona RFEF (quarta divisió del futbol espanyol) després de caure en la primera eliminatòria de promoció d’ascens davant el Cacereño per un fatídic gol extremeny en el Puchades en el minut 88.

Tot i açò, es clar que Angulo es un més que possible candidat per a ocupar la banqueta del València en algun futur, ja que és un home de la casa que està obtenint experiència en l’acadèmia valencianista, on porta ja 9 anys exercint com a entrenador i on ha realitzat bons papers amb els seus equips.