ACTUALITAT  SOCIAL  

La nova polèmica de Kim Lim

Per Sergio Botella · 04 Juliol, 2023

Kim Lim ha tornat a apareix amb una nova polèmica en xarxes socials davant les recents crítiques cap a les seues clíniques d’estètica. En la plataforma d’Instagram, la filla del màxim accionista ha comentat que no és fàcil usar el seu temps per a dedicar-lo a aquestes clíniques i a buscar nous tractaments.

Kim explica que sempre fa el seu millor esforç per a aconseguir que els seus pacients aconseguisquen els seus somnis i que és intentarà ser millor que abans malgrat els possibles fracassos. Aquest text, està acompanyat d’una foto en les seues històries d’Instagram on es pot veure que ha estat provant diferents tractaments com ha dit en el seu comunicat.

“Tot el món pensa que és molt fàcil per a mi obrir clíniques d’estètica i spas mèdics.

No és fàcil usar el meu temps, esforç i cos per a provar nous tractaments i experimentar molts resultats diferents, ja siguen bons o dolents contínuament.

Sempre faig el meu millor esforç per a trobar maneres perquè tots els nostres pacients aconseguisquen les seues metes somiades d’una manera menys dolorosa.

Pot haver-hi èxit i fracassos amb el que vaig provar. Però mai em rendiré i m’esforçaré per fer-ho millor del que era abans.