ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  Sin categoría  

Bojan Dubljevic trenca la barrera dels 6.000 punts en ACB

Per Fermín Rodríguez · 04 Maig, 2021

El capità de Valencia Basket, Bojan Dubljevic continua reescrivint la història estadística del club taronja. Si recentment es convertia en el tercer jugador a superar el mig miler de partits com taronja, amb els 22 punts anotats ahir en el triomf davant Movistar Estudiantes es va convertir en el primer jugador a trencar la barrera dels 6.000 punts anotats amb la nostra camiseta.

Tot això en una vesprada en la qual va superar a Nacho Rodilla per a ser el tercer amb més partits disputats en Liga Endesa, a dues trobades de distància de la redona xifra de 300 partits ACB.

Quedaven 29 segons per a acabar el primer quart del partit davant els col·legials quan Martin Hermannsson va trobar el tall de Dubljevic pel centre per a anotar el llançament en la pintura malgrat l’oposició del seu compatriota Djurisic.

Justament amb eixa canastra aconseguia el seu cinqué punt del partit i col·locava el seu comptador particular d’anotació a Valencia Basket en 6.000 punts. Després arribarien altres 17 punts més, per a deixar el comptador en 6.017 quan va acabar el xoc davant els col·legials. Una xifra que no fa sinó augmentar encara més el seu avantatge al capdavant com a màxim anotador de la història de l’entitat.

Històric en ACB, pero no només per això sino també perquè l’encontre d’ahir davant Movistar Estudiantes va ser el partit 298 en la Liga Endesa amb Valencia Basket, una xifra que li permet superar a Nacho Rodilla i convertir-se en solitari en el tercer jugador amb més partits de competició doméstica de la història del Valencia Basket, per darrere de Víctor Luengo (465) i Rafa Martínez (398).

Dubljevic té ara a dos partits la xifra de 300 partits en acb i està a 12 rebots de desbancar a Brad Branson i convertir-se també en el millor rebotejador del Club en la Liga Endesa. Simplement una llegenda, simplement el jugador preferit de l’afició, simplement Bojan Dubljevic.