ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

José Lluís Zaragosí es planteja la dimissió

Per Pablo Marquez · 07 Octubre, 2020

Fa uns quinze dies, el conseller del València CF, José Lluís Zaragosí, va parlar a la web del club explicant que l’afició no s’hauria de preocupar i que els fitxatges arribarien amb total seguretat.

Dues setmanes després, amb el mercat tancat, el València no ha complit la seua paraula i la plantilla no ha sigut reforçada amb cap jugador. Per este motiu, la imatge de José Lluís Zaragosí de cara a l’afició ha quedat molt perjudicada.

El conseller considera que va donar la cara pel club i que Meriton Holdings no ha complit amb la seua paraula. Per això, José Lluís Zaragosí es planteja la dimissió com a conseller del club.

Segons ha informat el diari las Provincias, el conseller valencià ja tindria la seua fulla redactada, només li faltaria presentar-se-la al club. El conseller està a l’espera de consutar la idea amb algunes persones importants per a ell.

No obstant això, José Lluís Zaragosí podria no ser l’única dimissió, perquè tant Javi Gracia com el director esportiu, Miguel Àngel Corona, s’estan plantejant abandonar el València després de la nefasta gestió del mercat que ha protagonitzat Meriton Holdings.

Ens esperen dies molt intensos en la Ciutat Esportiva de Paterna on hui es produirà la reunió entre els afectats i Anil Murthy per a intentar arribar a un acord.