La millor informació del ValènciaCF en valencià

5 anys de sentiment
,

5 anys de sentiment

COMPARTIR

728-90

Blanquinegres.com celebra hui el seu 5é aniversari. És impossible descriure l’alegria que tinc com a editor del Grup Blanquinegres que el que va començar com un passatemps per a informar de notícies del nostre València CF en valencià s’haja convertit en un diari amb grans professionals que compta amb més de 30.000 usuaris únics mensuals i més de 40.000 seguidors en xarxes socials.

Informar del València CF en valencià ha sigut la nostra marca personal i 60 mesos després estem orgullosos d’haver complit amb eixa marca sempre. Estar al costat de la gent que va a Mestalla, de les Penyes Valencianistes, dels accionistes i en general de tots els aficionats és el millor que ens emportem en este aniversari.

En estos 5 anys han passat pel València CF 9 entrenadors, 5 presidents i 4 directors esportius. El València CF ha jugat dos edicions de la Champions, unes semifinals d’Europa League i dos semifinals de Copa. Esperem que els pròxims cinc anys puguen ser més tranquils per a tots els valencianistes.

Segons Google Analytics més de 700.000 valencianistes de 137 països han visitat el nostre diari en els últims 5 anys. Una xifra que demostra que el valencianisme és una de les coses més grans que tenim.

Moltes gràcies a tots els patrocinadors i a la gent encarregada d’ells que han confiat amb nosaltres alguna vegada: Caixa Popular, Arròs Dacsa, Vespaturia, ScalaValencia, Generalitat Valenciana, Pastón, Punto Penalti, Isaval, Pyroshopping. I tots els col·laboradors que s’han passat per ací a sortejar els seus productes.

Per últim, no vull oblidar-me del factor humà, la gent que ha fet possible que arribem fins ací. Moltes gràcies a Domingo, Vicent, AlbertoVictor, Pere, Alex, Cristian, Javi, Ivan, PedroChema, Samuel i Jose. Gràcies a ells s’han escrit més de 7.500 notícies, s’han fet més de 10.000 fotos i s’han editat més de 200 portades relacionades amb el nostre volgut ValènciaCF.

Espere, de cor, que continueu llegint Blanquinegres.com. Queda molt de futur i moltes victòries del València per contar.

Amunt València CF.

Pau Roig i Tortosa

Editor Grup Blanquinegres

Llegir també: Blanquinegres complix 5 anys