ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Neto, el porter amb més parades de tota la Lliga

Per Blanquinegres · 12 Març, 2018

Els flaixos de les càmeres van il·luminar el passat dissabte a Rodrigo Moreno en el Sánchez Pizjuán, en ser l’autor dels dos gols que li van donar la victòria la victòria al València CF davant el Sevilla FC, però per a sumar eixos tres punts tan importants, la figura de Neto es va engrandir amb intervencions “clau”. El seu nom torna a estar en la llista de *futuribles per al Mundial de Brasil, com ja va reconèixer Taffarel.

Quan el València CF el va fitxar procedent de la Juventus sabia que signava un porter de plenes garanties que, al costat de Jaume, aportaria tranquil·litat baix dels pals. A ningú en el club li estranya veure a Neto com el porter que més parades ha realitzat en Lliga, 89 en total, o ser el quart porter que menys gols ha rebut en el campionat.

Sense cap tipus de dubte, Neto ha recuperat la felicitat a Mestalla, on està arreplegant els seus fruits al treball diari en el qual Marcelino posa el llistó de l’exigència molt alt. Solament així és capaç un de traure una mà miraculosa a dispar de Sarabia o realitzar una altra parada excel·lent a tir de Layún, quan els sevillistes ja s’imaginaven la pilota en el fons de la xarxa.