ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Zaza i Montoya no jugaran davant el Girona

Per Blanquinegres · 24 Desembre, 2017

Dues accions seguides de Simone Zaza, separades per poc més d’un minut, van ser castigades per l’àrbitre Trujillo Suárez amb targeta groga, per la qual cosa en el minut 59 del derbi davant el Vila-real, el València CF va haver de jugar amb un futbolista menys fins l’expulsió de Manu Trigueros. Per esta raó, Marcelino no podrà contar amb el “9” valencianista per sanció en el pròxim partit de Lliga, davant el Girona FC el pròxim 6 de gener a Mestalla.

Corria el minut 58 quan, després d’una rematada de l’italià que taponà Mario amb el seu cos dins de l’àrea, l’àrbitre va castigar amb targeta groga una protesta del davanter ‘che’. I poc més d’un minut després, de nou Zaza va arribar tard a la pilota i va colpejar sense intenció a Bakambu, veient la segona targeta i deixant als blanc-i-negres amb inferioritat numérica.

Per la seua banda, Martín Montoya tampoc estarà per al primer partit de Lliga del 2018. El lateral va veure la cartolina groga en el temps de prolongació per cometre una falta sobre Pablo Fornals que l’impedirà jugar contra l’equip que entrena Pablo Machín.