FITXATGES  

La Juve no s’oblida de Cancelo

Per Blanquinegres · 22 Juliol, 2017

Joao Cancelo és un dels laterals més apetitossos del mercat. El jugador del València Club de Futbol entra en les quinieles de diversos equips europeus que busquen reforçar el seu carril dretà. Després dels fitxatges de Dani Alves pel París Saint-Germain, de Semedo pel Futbol Club Barcelona i de Kyle Walker pel Manchester City, sembla que ha aplegat l’hora de què, d’una vegada per totes, aplegue la primera oferta formal a l’entitat blanc-i-negra per traspassar a l’internacional.

Un dels clubs que més interés ha mostrat al llarg de l’estiu pel ‘2’ ha sigut la Juventus de Torí. Tot i això la ‘Vecchia Signora’, ja ha signat un substitut per Alves, l’ex del Milan, Mattia De Sciglio. Ara bé, segons assegura ‘Il Corriere dello Sport’, el ‘2’ blanc-i-negre continua estan en la seua agenda perquè el tècnic, Massimiliano Allegri vol desfer-se de Stephan Lichtsteiner. A més, cal recordar que uns dies enrere, ‘Sportitalia’ afirmava que mandataris de la formació bianconera tenen previst reunir-se amb Jorge Mendes, representant del futbolista, al llarg de la següent setmana per tal d’acostar postures i més tard aplegar a un acord amb els de Mestalla. Els italians, ja coneixen de primera mà quant li costaria fer front al fitxatge del defensor: 25 milions d’euros.

Eixa és la quantitat que el director general, Mateu Alemany li hauria demanat als dirigents de la Juventus de Torí durant les negociacions que van acabar amb Norberto Murara ‘Neto’ convertint-se en nou porter de la formació blanc-i-negra per 6 milions d’euros més un altre en variables.

A més, cal recordar que Marcelino García Toral vol reforçar el seu centre del camp i un dels jugadors que li agrada és el migcampista de Gabon, Mario Lemina, propietat de la Juve.