+  PRIMER EQUIP  

180 minuts amb el Barça

Per Blanquinegres · 29 Gener, 2016

El quadre de la Copa de S. M. El Rei queda completament definit amb el sorteig de les semifinals en les que el València CF va clavar-se ahir després de guanyar per 0 a 1 a l’UD Las Palmas.

La fortuna ha volgut que el rival per a l’avantsala a la Gran Final siga el FC Barcelona. Segons l’ordre d’extracció dels equips el partit d’anada serà la propera setmana, dia 3-4 de febrer, al Camp Nou. La tornada es disputarà els dies 10-11 de febrer i serà a l’Estadi de Mestalla per tal de tancar i conèixer de forma definitiva un dels dos equips que hauran de lluitar per la Copa el 21 de maig. L’altra banda del quadre de Copa queda completat amb la semifinal que enfrontarà Sevilla FC-Celta de Vigo.

Després de conèixer el rival blanquinegre tant Juan Cruz Sol com Javi Fuego donaven la seua visió sobre l’emparellament. El conseller del VCF veia l’eliminatòria com un partit davant “l’equip en més forma del moment”. Un dels capitans valencianistes, Javi Fuego deia que ara no s’anava “a descobrir el Barça. Serà complicat però tenim molt il·lusió i l’equip esta millorant. La tornada en Mestalla pot ser bona forma de competir amb garanties”.

Esta serà la semifinal número 32 de la història del València CF en la que buscarà el premi de l’Europa sempre i quan el VCF isca campió del torneig coper. Si no, eixe premi marxarà cap al seté classificat a la Lliga.