ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

112VCF suma 17 milions per a comprar-li el València a Lim en 15 dies

Per Alex Alfaro · 12 Desembre, 2023

De Torino a Mestalla ha fet oficial les dades agregades de les doss primeres setmanes del 112VCF. Segons han fet públic en un comunicat oficial, s’han sumat a la iniciativa un total de 793 persones i s’ha aconseguit un import total de 16.968.957 euros, és a dir, pràcticament 17 milions d’euros.

La iniciativa té com a objectiu que el valencianisme s’unisca per a fer una oferta a Peter Lim per les seues accions. Per a això és important que tots els valencianistes se sumen al 112vcf.es. El compromís de l’associació era informar cada 15 dies de les dades agregades tant a nivell d’import com de persones totals.

“Des de l´“associació dTaM” es vol agrair l’acolliment que està tenint aquesta iniciativa, se’l convida a registrar-se per a conéixer la intenció del valencianisme que ajude a solucionar l’agònica situació del nostre Club, sol·licitant novament als mitjans de comunicació la seua col·laboració per a tractar de portar a l’èxit la possibilitat de recuperar el club per als seus aficionats i accionistes”, assenyalen en un comunicat.