+

València Basket s’emporta una valiosa victòria a la Fonteta

Per Cristian Año · 03 Desembre, 2018

Autor: Josep Prats

València Basket ha aconseguit la seua quinta victòria consecutiva en un partit igualat que ha superat les expectatives dels aficionats d’ambdós equips, ja que, han lluitat fins al final.

El partit començà amb dos cistelles seguides de Tirera, la qual va liderar l’atac taronja amb 10 punts en el primer quart. En canvi, Nissan Al-Qázeres va respondre bé, amb Ocete a la direcció i Barbee castigant la defensa local. Per tant, les forces es van equilibrar, i a la fi del primer quart, Ocete deixava la distància en un punt a favor per a les locals.

Les visitants eixiren molt millor en el segon quart, amb Ocete entonada i Ginto i Foresté unint-se a Barbee, la qual va encadenar dos triples consecutius. Bettencourt de tres, lideraria la reacció local, que abans del descans es posaven per davant en el marcador de la mà de Maria Pina. L’empat al descans, era un reflex del que s’havia vist sobre la pista (31-31).

Després del pas pels vestidors, un triple de Jori Davis i el domini de Meiya Tirera en la pintura, donaven a València Basket un lleuger avantatge. Els tirs lliures, davant les nombroses faltes de les taronja, l’encert de Ginzo i l’aparició de Ferrari, donaven la volta al marcador.

En l’últim quart estaria tot per decidir, i semblava que el final seria molt estret. València Basket començà millor, però el partit es va convertir en un intercanvi de cops. Cadac atac fallat era castigat després, i Nissan Al-Qázeres es posava per davant (56-58). Encara que, les jugadores de Rubén Burgos van manejar a la perfecció els instants finals. Maria Pina va encetar un parcial de 8-0 per a tancar, amb Meiya Tirera anotant i els tirs lliures que les visitant no podrien superar. Una bona defensa va impedir la reacció de les visitants i el triomf es quedà a la Fonteta.

València Basket guanyà contra un rival directe, cosa que li permet seguir ben situat en la classificació de cara a la lluita per la Copa de la Reina.