La millor informació del ValènciaCF en valencià

Sobrino, l¡espia” per a la cita davant l’Alavés
,

Sobrino, l¡espia” per a la cita davant l’Alavés

COMPARTIR

728-90

En el vestuari del València CF hi ha un futbolista que, des del 31 de gener, dia en què va tancar la seua incorporació al club, espera amb il·lusió la cita d’aquest diumenge davant l’Alavés: Rubén Sobrino. Amb l’elàstica vitoriana va créixer com a futbolista i com a persona, va aprendre a “lluitar fins al final i a no rendir-se mai”, com el València CF en aquestes tres finals que li queden, la primera davant el ‘Gloriós’ a Mestalla.

L’Alavés és un club en el qual vaig poder créixer futbolísticament i amb el qual vaig poder debutar en Primera Divisió, només tinc paraules d’agraïment i m’il·lusiona poder jugar contra ells”, afirma Sobrino a VCF MEDIA, que en els últims dies ha intercanviat telefonades i missatges amb els seus ex compays, entre ells Pacheco.

Al porter el coneix des de la seua etapa en la pedrera del Reial Madrid i a Vitòria bromejaven d’una situació que pot donar-se aquest diumenge: “Allí ja li deia que quan ens enfrontàrem li marcaria, perquè ell sempre presumeix que em coneix bé i me les pararia totes, però segur que per dir això algun li podrà caure”.

Tant a Pacheco com a la resta, Sobrino els espera amb els braços oberts perquè “és gent a la qual li dec molt i ha intentat ajudar-me en tot el possible”. El futbolista del València CF s’ha convertit en l’espia de l’Alavés, un equip al qual coneix molt bé.

Quins són els seus punts forts?

El que la gent et demana i el que el club ens va inculcar és que cal lluitar fins al final, es demana compromís, actitud, ser bona persona i formar un bon grup per a anar tots a l’una sent un equip compacte i molt solidari.

Amb quins aspectes caldrà estar més alerta del plantejament d’Abelardo?

Abelardo és un entrenador que transmet molt i ens va ensenyar a tindre actitud. Ells són molt bons a pilota parada, i és un equip molt intens i el donaran tot es juguen o no es juguen res.