La millor informació del ValènciaCF en valencià

Tres noms per a reforçar el lateral dret
,

Tres noms per a reforçar el lateral dret

COMPARTIR
330-120

El València CF no abandona el mercat de fitxatges encara que s’haja tancat la primera finestra de la temporada. El conjunt valencianista mira al mercat i seguix buscant la manera de millorar una plantilla ja molt completa. Però l’estrany inici de la temporada ha deixat dubtes en algunes demarcacions, i per tant, la direcció esportiva no perd ull al mercat.

El lateral dret és la prioritat de cara al mercat d’hivern. Cristiano Piccini ha deixat dubtes en els primers tres partits de la temporada, i la direcció esportiva ja té tres noms a l’agenda per a reforçar la que és la posició menys potent del València esta temporada. Pol Lirola, Davide Calabria i Martín Aguirregabiri, tal com han avançat diversos mitjans valencians estos dies enrere, són els tres futbolistes que el València té marcat en roig. Jugadors de perfil jove, cap té més de 22 anys, i amb molt de potencial.

Sobretot, el jugador espanyol de l’Alavés, Martín Aguirregabiri, a qui el conjunt de Mestalla seguix des de la temporada passada. Martín ha demostrat ser un jugador més que apte per a la Primera Divisió espanyola, i que molt prompte pot fer el següent pas en la seua carrera. Consolidat a l’Alavés i a la Selecció Espanyola sub21, és el preferit per a reforçar l’equip al mercat de gener.